ADVERTISEMENT |  REMOVE ADS

Presidential Campaign Slogans Answer Sheet

Answer sheet for the Presidential Campaign Slogans quiz.
Grades:
3 |
4 |
5 |
8
CREATE NEW FOLDER
Cancel

  1. Slogan: "Tippecanoe and Tyler Too"
    Correct Answer: William Harrison

  2. Slogan: "Full-dinner pail"
    Correct Answer: William McKinley

  3. Slogan: "Return to Normalcy"
    Correct Answer: Warren G. Harding

  4. Slogan: "Peace, Prosperity, Progress"
    Correct Answer: Dwight Eisenhower

  5. Slogan: "A Square Deal for Every Man"
    Correct Answer: Theodore Roosevelt

  6. Slogan: "Let's Make America Great Again"
    Correct Answer: Ronald Reagan

  7. Slogan: "Save the Union"
    Correct Answer: James Buchanan

  8. Slogan: "Trade, Trade, No Free Trade!"
    Correct Answer: Benjamin Harrison

  9. Slogan: "A Leader, for a Change"
    Correct Answer: Jimmy Carter

  10. Slogan: "A Chicken in Every Pot and a Car in Every Garage"
    Correct Answer: Herbert Hoover
Back to the Presidential Campaign Slogans Quiz.

Your Free Gift

The Ultimate Back-to-School Guide

Teachers are always thinking about their students, but devotion to their progress shouldn’t come at the expense of your own. That’s why we’ve created an “Ultimate Back-to-School Guide” for teachers based on our nine future-ready skill domains.

What you can expect from this guide:

  • Learn 9 ways to become a better teacher by developing a positive mindset.
  • Links to dozens of free resources curated by our experts to help you both in and outside the classroom.
  • Clear steps to improve your teaching and general well-being.

Sign up for a premium membership to get your Ultimate Back-to-School Guide absolutely free!

SIGN UP TO CLAIM YOUR FREE GIFT

ultimate back-to-school guide for teachers

Go Premium

Get unlimited, ad-free access to all of TeacherVision's printables and resources for as low as $2.49 per month. We have a plan for every budget. 

Select a plan

All plans include a free trial and enjoy the same features. Cancel anytime.
Learn more about Premium

Register